РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Наукова періодика України (34)
Пошуковий запит: (<.>A=Лісовська Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Лісовська Т. А. Індивідуально-диференційований підхід до музичного виховання дітей старшого дошкільного віку : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.08. — О., 2011
2.

Лісовська Т. А. Музичне виховання як педагогічна парадигма. — 2010 // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Пед. науки.
3.

Лісовська Т. А. Розвиток чуття ритму в музичній діяльності дошкільників. — 2010 // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Пед. науки.
4.

Лісовська Т. А. Розвиток чуття ритму в музичній діяльності дошкільників. — 2010 // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Пед. науки.
5.

Лісовська Т. А. Використання ідей В. О. Сухомлинського в музичному вихованні старших дошкільників // Пед. дискурс : зб. наук. пр. - 2011. - Вип. 10.
6.

Лісовська Т. А. Зміст роботи викладача ВНЗ з майбутніми фахівцями дошкільного навчального закладу за кредитно-трансферною системою навчання // Наука і освіта. - 2011. - № 6.
7.

Лісовська Т. А. Диференційований підхід у взаємодії ДНЗ і батьків з музичного виховання дітей старшого дошкільного віку // Наука і освіта. - 2011. - № 4.
8.

Лісовська Т. А. Розвиток творчих здібностей старших дошільників у процесі музично-імпровізаторської діяльності // Наука і освіта. - 2013. - № 3.
9.

Лісовська Т. В. Динаміка змін функціонально-енергетичної активності меридіанів у жінок з хронічними запальними процесами придатків матки під впливом активаційної терапії // Вісн. Вінниц. держ. мед. ун-ту. - 2000. - 4, № 1.
10.

Лісовська Т. О. Дослідження реологічних властивостей бісквітного тіста з використанням екструдованого кукурудзяного борошна // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
11.

Деркач А. В. Обгрунтування оптимальних параметрів валків для розкачування тіста // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
12.

Лісовська Т. О. Вивчення можливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
13.
Передшкільна освіта в педагогічному вимірі В. О. Сухомлинського : монографія. — Київ: Слово, 2016
14.

Лісовська Т. О. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського